Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Ben je op zoek naar de verbindende schakel?

  Ontdek waar jouw kansen liggen?

  Bijna elke organisatie heeft een IT-uitdaging!

  Wat is jouw probleem? Of beter gezegd: jouw uitdaging?
  Brengt jouw IT-systeem je snelheid, duidelijkheid en productiviteit? Of werkt het vertragend en frustrerend? Worden jouw medewerkers maximaal ondersteund?

  Praktisch elke organisatie maakt gebruik van IT-oplossingen en heeft medewerkers die met de systemen moeten werken. In veel gevallen leidt een IT-verandering tot onrust en zelf tot een teleurstelling. Je bent enthousiast geworden van een nieuwe software-functionaliteit of je bent tijdens de beurs warm gemaakt voor een nieuw systeem. Je kiest voor de investering, maar het brengt je niet wat je ervan verwacht had. Hoe kan dit nou?

  Waar gaat het mis?
  Vaak is er intern maar beperkte kennis over de mogelijkheden. Verschillende systemen worden naast en door elkaar gebruikt. Vaak zonder logica en goede samenhang. Met één of meerdere medewerkers met affiniteit voor IT worden keuzes gemaakt die veel impact hebben. Er wordt hierbij door gebrek aan kennis vaak onvoldoende gekeken naar de toekomstvisie van de organisatie en het grotere geheel. Een duidelijke IT-strategie en –beleid ontbreekt. Ook het niet of beperkt opleiden en begeleiden van de medewerkers zorgt ervoor dat niet effectief en efficiënt gebruik wordt gemaakt van de systemen. Bijvoorbeeld bij de inzet en toepassing van een ERP systeem of Microsoft 365.

   Samen bouwen aan succes

   Wij kunnen je op structurele of op project-basis helpen om je IT-doelen te realiseren. Vanuit de visie en missie van jouw organisatie bepalen we samen de gewenst IT-strategie en voeren dit eenduidig binnen de afdelingen door. Ook bij de keuze voor een nieuw systeem kunnen wij je bijstaan en begeleiden. Wij kunnen zorgen voor een goede implementatie en organiseren en/of ondersteunen het opleiden en begeleiden van medewerkers. Met als resultaat dat IT op een uniforme wijze efficiënt wordt ingezet. IT bezorgt je minder stress. Het wordt een steeds belangrijkere factor in de weg naar een beter rendement en een hogere klanttevredenheid.

   Wat maakt ons onderscheidend?
   Wij benaderen elk vraagstuk vanuit de Supply Chain strategie. Dit betekent dat wij afdeling–overstijgend denken en handelen. Dit doen wij aan de hand van de Lean IT–methodiek, waarbij twee kernwaarden gelden: vertrouwen en samenwerking. Wij zorgen voor de verbindende schakel in jouw organisatie!

   Jouw IT verdient een professionele aanpak. Wij starten bij voorkeur met de BedrijfsScan om in- en overzicht te creëren. Gaan wij samen bouwen aan succes? Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou? Neem contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

   Informeer naar software selectietraject

   Informeer naar IT selectietraject

   Doe de BedrijfsScan

   Meer weten?

   Jouw IT verdient een professionele aanpak. Wij starten bij voorkeur met de BedrijfsScan om in- en overzicht te creëren. Gaan wij samen bouwen aan succes? Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou? Neem contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

   Neem contact op

   Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

   Supply Chain

   Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

   Bedrijfsscans

   Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij waar het verbeterpotentieel in de organisatie en/of processen aanwezig is. We laten je zien hoe je jouw organisatie professioneler en efficiënter kunt inrichten.

   Maak kennis met ons team

   Dick Smit

   Directeur
   Consultant op het gebied van strategisch (Supply Chain) advies

   Verder lezen

   Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet.

   Karin Groothuis

   Strategisch Vitaliteitsexpert
   Op het gebied van vitaliteit- en leiderschap l training geven

   Verder lezen

   Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE!

   Bert-Jan Pleijsier

   Directeur
   Consultant op het gebied van strategisch (IT) advies

   Verder lezen

   Wil je alleen maar snel? Ga alleen. Wil je ver komen? Dat doen we samen.

   Annette de Wit

   Business Developer | Coach

   Verder lezen

   Samen, in vertrouwen, verder groeien!

   Lotte Brom

   Financial Trainee

   Verder lezen

   The best way of learning about anything is by doing,

   Harm Jan de Roover

   Supply Chain consultant
   Op het gebied van demand planning, supply/productie planning, S&OP

   Verder lezen

   I help companies to improve their Supply Chain.

   Aniek Tippe

   Office manager
   De onmisbare schakel in een soepele organisatie

   Verder lezen

   Where focus goes, energy flows.

   Esther Stokkelaar-Bruins

   Lean consultant
   Structuur en duidelijkheid creëren l training geven

   Verder lezen

   Work smarter, not harder!