Ben je op zoek

naar de

verbindende schakel?

Maak een afspraak

IT advies

Bijna elke organisatie heeft een IT-uitdaging! 

Wat is jouw probleem? Of beter gezegd: jouw uitdaging?
Brengt jouw IT-systeem je snelheid, duidelijkheid en productiviteit? Of werkt het vertragend en frustrerend? Worden jouw medewerkers maximaal ondersteund?

Praktisch elke organisatie maakt gebruik van IT-oplossingen en heeft medewerkers die met de systemen moeten werkenIn veel gevallen leidt een IT-verandering tot onrust en zelf tot een teleurstelling. Je bent enthousiast geworden van een nieuwe software-functionaliteit of je bent tijdens de beurs warm gemaakt voor een nieuw systeem. Je kiest voor de investering, maar het brengt je niet wat je ervan verwacht had. Hoe kan dit nou?  

Waar gaat het mis?

Vaak is er intern maar beperkte kennis over de mogelijkheden. Verschillende systemen worden naast en door elkaar gebruikt. Vaak zonder logica en goede samenhangMet één of meerdere medewerkers met affiniteit voor IT worden keuzes gemaakt die veel impact hebbenEr wordt hierbij door gebrek aan kennis vaak onvoldoende gekeken naar de toekomstvisie van de organisatie en het grotere geheel. Een duidelijke IT-strategie en –beleid ontbreektOok het niet of beperkt opleiden en begeleiden van de medewerkers zorgt ervoor dat niet effectief en efficiënt gebruik wordt gemaakt van de systemen. Bijvoorbeeld bij de inzet en toepassing van het cloudplatform Microsoft 365.

 

Samen bouwen aan succes

Wij kunnen je op structurele of op project-basis helpen om je IT-doelen te realiseren. Vanuit de visie en missie van jouw organisatie bepalen we samen de gewenst IT-strategie en voeren dit eenduidig binnen de afdelingen door. Ook bij de keuze voor een nieuw systeem kunnen wij je bijstaan en begeleiden. Wij kunnen zorgen voor een goede implementatie en het opleiden en begeleiden van medewerkers voor jouw organisatie organiseren en/of ondersteunenMet als resultaat dat IT op een uniforme wijze efficiënt wordt ingezet. IT bezorgt je minder stress. Het wordt een steeds belangrijkere factor in de weg naar een beter rendement en een hogere klanttevredenheid.  

Wat maakt ons onderscheidend?

Wij benaderen elk vraagstuk vanuit de supply chain strategie. Dit betekent dat wij afdelingoverstijgend denken en handelen. Dit doen wij aan de hand van de Lean ITmethodiek, waarbij twee kernwaarden gelden: vertrouwen en samenwerking. Wij zorgen voor de verbindende schakel in jouw organisatie! 

Jouw ITorganisatie verdient een professionele aanpak. Wij starten bij voorkeur met de BedrijfsScan om in- en overzicht te creëren. Gaan wij samen bouwen aan succes? Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou? Neem contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden!