Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Ben je op zoek naar de verbindende schakel?

  Ontdek waar jouw kansen liggen?

  Bijna elke organisatie heeft een IT-uitdaging!

  Wat is jouw probleem? Of beter gezegd: jouw uitdaging?
  Brengt jouw IT-systeem je snelheid, duidelijkheid en productiviteit? Of werkt het vertragend en frustrerend? Worden jouw medewerkers maximaal ondersteund?

  Praktisch elke organisatie maakt gebruik van IT-oplossingen en heeft medewerkers die met de systemen moeten werken. In veel gevallen leidt een IT-verandering tot onrust en zelf tot een teleurstelling. Je bent enthousiast geworden van een nieuwe software-functionaliteit of je bent tijdens de beurs warm gemaakt voor een nieuw systeem. Je kiest voor de investering, maar het brengt je niet wat je ervan verwacht had. Hoe kan dit nou?

  Waar gaat het mis?
  Vaak is er intern maar beperkte kennis over de mogelijkheden. Verschillende systemen worden naast en door elkaar gebruikt. Vaak zonder logica en goede samenhang. Met één of meerdere medewerkers met affiniteit voor IT worden keuzes gemaakt die veel impact hebben. Er wordt hierbij door gebrek aan kennis vaak onvoldoende gekeken naar de toekomstvisie van de organisatie en het grotere geheel. Een duidelijke IT-strategie en –beleid ontbreekt. Ook het niet of beperkt opleiden en begeleiden van de medewerkers zorgt ervoor dat niet effectief en efficiënt gebruik wordt gemaakt van de systemen. Bijvoorbeeld bij de inzet en toepassing van een ERP systeem of Microsoft 365.

   Samen bouwen aan succes

   Wij kunnen je op structurele of op project-basis helpen om je IT-doelen te realiseren. Vanuit de visie en missie van jouw organisatie bepalen we samen de gewenst IT-strategie en voeren dit eenduidig binnen de afdelingen door. Ook bij de keuze voor een nieuw systeem kunnen wij je bijstaan en begeleiden. Wij kunnen zorgen voor een goede implementatie en organiseren en/of ondersteunen het opleiden en begeleiden van medewerkers. Met als resultaat dat IT op een uniforme wijze efficiënt wordt ingezet. IT bezorgt je minder stress. Het wordt een steeds belangrijkere factor in de weg naar een beter rendement en een hogere klanttevredenheid.

   Wat maakt ons onderscheidend?
   Wij benaderen elk vraagstuk vanuit de Supply Chain strategie. Dit betekent dat wij afdeling–overstijgend denken en handelen. Dit doen wij aan de hand van de Lean IT–methodiek, waarbij twee kernwaarden gelden: vertrouwen en samenwerking. Wij zorgen voor de verbindende schakel in jouw organisatie!

   Jouw IT verdient een professionele aanpak. Wij starten bij voorkeur met de BedrijfsScan om in- en overzicht te creëren. Gaan wij samen bouwen aan succes? Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou? Neem contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

   Informeer naar software selectietraject

   Informeer naar IT selectietraject

   Doe de BedrijfsScan

   Meer weten?

   Jouw IT verdient een professionele aanpak. Wij starten bij voorkeur met de BedrijfsScan om in- en overzicht te creëren. Gaan wij samen bouwen aan succes? Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou? Neem contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

   Neem contact op

   Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

   Bedrijfsscans

   Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij waar het verbeterpotentieel in de organisatie en/of processen aanwezig is. We laten je zien hoe je jouw organisatie professioneler en efficiënter kunt inrichten.

   S&OP

   Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

   Maak kennis met ons team

   Marius van de Groep

   Bedrijfsadviseur

   Verder lezen

   "No need to think outside the box, simply realize there is no box."

   Harm Jan de Roover

   Supply Chain consultant
   Op het gebied van demand planning, supply/productie planning, S&OP

   Verder lezen

   I help companies to improve their Supply Chain.

   Lotte Brom

   Junior Consultant

   Verder lezen

   The best way of learning about anything is by doing,

   Tamara Priet

   Een organisatie is een verzameling mensen, ieder met een eigen kwaliteiten, kennis en mogelijkheden. Door je bewust te zijn van de eigenschappen van je medewerkers kan je deze beter beheersen en inzetten waardoor je organisatie kan groeien. Als HR- en Recruitmentspecialist help ik jou bij het vinden van potentiële medewerkers en bij het behouden van

   Verder lezen

   “Opportunities don’t happen. You create them.”

   Dick Smit

   Directeur
   Consultant op het gebied van strategisch (Supply Chain) advies

   Verder lezen

   Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet.

   Albert Beens

   Door mijn jarenlange ervaring in diverse functies in de wereld van Transport & Logistiek, Warehouse en Supply Chain heb ik een brede kennis en ervaring opgedaan. Deze opgedane ervaring komt uit een mix van doen en denken (van MBO tot Nyenrode) en dit stelt mij in staat om mee te denken op alle niveaus in

   Verder lezen

   "Een schipper die vaart zonder doel klaagt altijd dat de wind verkeerd staat." (Seneca)

   Esther Stokkelaar-Bruins

   Lean consultant
   Structuur en duidelijkheid creëren l training geven

   Verder lezen

   Work smarter, not harder!

   Kristelle Nieuwbroek – van der Bijl

   Office manager
   De onmisbare schakel in een soepele organisatie

   Verder lezen

   Where focus goes, energy flows.

   Harry de Velde

   Deze uitspraak van een legendarische formule 1 coureur is mij altijd bijgebleven. Ook binnen je bedrijf denk je soms dat je alles aardig op orde hebt. Echter….. klantbehoefte, technologieën, productieautomatisering, ICT, social media, etc. veranderen doorlopend. Stil blijven zitten is geen optie, je wordt ingehaald. Na mijn studie Werktuigbouwkunde heb ik inmiddels 30 jaar kennis

   Verder lezen

   "If everything seems under control, you’re just not going fast enough." (Mario Andretti)

   Jan Teerds

   “Sterke bedrijven ontstaan niet vanzelf!” In deze uitspraak van Daniel Coyle kan ik mij goed vinden. Vaak wordt gedacht dat vooral aristocratische en autoritaire leiders bedrijven sterk en succesvol maken. Dit type leiders kan het inderdaad ver schoppen. Ze kunnen ontzettend veel geld verdienen. Ze kunnen bedrijven en organisaties echter niet sterk maken. Op lange

   Verder lezen

   Werken aan verbinding werkt!

   Bert-Jan Pleijsier

   Directeur
   Consultant op het gebied van strategisch (IT) advies

   Verder lezen

   Wil je alleen maar snel? Ga alleen. Wil je ver komen? Dat doen we samen.

   Karin Groothuis

   Strategisch Vitaliteitsexpert
   Op het gebied van vitaliteit- en leiderschap l training geven

   Verder lezen

   Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE!