Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Hoe neem je medewerkers mee in een digitale verandervisie?

  In 3 stappen kun je draagvlak creëren voor digitale verandervisie:

  1. Zorg dat de verandervisie betekenis heeft voor iedereen in de organisatie. Niet alleen voor de top, maar ook voor alle lagen daaronder moet kristalhelder zijn waarom dit de gekozen richting is en wat die voor eenieder gaat betekenen.

  2. Vertaal de gekozen verandervisie naar concreet gedrag: wat verwacht je van hen in hun rol? Welk gedrag hoort daar bij en welk gedrag niet meer?

  3. Heb oog en begrip voor het verlies dat medewerkers zullen ervaren: zet hen niet weg als mensen ‘die het toch niet snappen’ en aan wie je dus niets hebt. Kijk samen welke steun ze nodig hebben. Activeer hen door samen op zoek te gaan naar ideeën en mogelijkheden. Én zeg daarbij dat je verwacht dat ze meegaan op deze digitale reis.

  Zijn jullie een scherpe visie nodig om daadwerkelijk de volgende stap te maken? Laten we vrijblijvend eens een bak koffie drinken.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.