Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Hoe gaat het met je?

  Ontdek meer

  Hoe gaat het met je? Het gaat goed! In 99 van de 100 gevallen krijg je het antwoord dat het goed gaat. In de praktijk blijkt wanneer je doorvraagt, het vaak toch minder goed te gaan.
  De schijn hooghouden en onze problemen voor onszelf houden, daar zijn we als mensen vaak hartstikke goed in. Waarom is dat eigenlijk zo? Zijn we ‘bang’ voor de mening van anderen of vinden we het lastig om hulp te accepteren?

  Wanneer binnen een bedrijf de vinger op de zere plek gelegd wordt, zijn we geneigd om snel over te stappen op een onderwerp wat succesvol is.
  Ongemak wegpoetsen, negeren of vasthouden aan het bestaande helpt niet om je beter te voelen. Het helpt ook niet bij het realiseren van jouw toekomstvisie/droom.
  Ongemak dient zich vaak aan onder de waterspiegel. Vooral wanneer de bedrijfsresultaten (nog) goed zijn wordt het ongemak niet gezien.
  Voordat ongemak de overhand krijgt moet je actie ondernemen.

  Dat vraagt om lef, maar ook om inzicht in je organisatie. Hoe krijg je dat inzicht? Veel mensen die ouder worden, krijgen te maken met een slechter zicht. Een bril is vaak de oplossing.
  Zo gaat dat ook binnen organisaties, bedrijfsblindheid kan voor ongewenste ongemakken zorgen.
  Laat daarom regelmatig iemand met je meekijken! Hoe? Bel of mail ons!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.