Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Hoe bepaal jij de strategie?

  Ontdek meer

  Ga jij met het MT op de hei of trek je je terug in een directiekamer?

  Voor veel CEO’s, COO’s, en directieteams zijn dat mooie momenten, momenten van de waarheid en erna een stukje ontspanning.

  Heb jij er wel eens over nagedacht hoe je de nieuwe strategie gerealiseerd krijgt?

  Als je als directie bijvoorbeeld 6 weken nodig hebt om de nieuwe strategie te bepalen, je daarna 6 dagen nodig hebt om wat in een PowerPoint samen te vatten, je 6 uur de tijd neemt om je middenkader te informeren en deze mensen dat in 6 minuten tijdens een regulier werkoverleg aan de manschappen proberen over te brengen? En dan ook nog de vraag stellen: wie heeft er nog vragen? 6 seconden stilte… en dan nog steeds denken dat er een geslaagde verandering komt?

  Herkenbaar? Laat een comment achter.

  Koerswijziging en implementatie van een (her)nieuw(d)e strategie vergt een professionele aanpak, wil jij ook jouw strategie realiseren? Smit Supply Chain Advies helpt jouw toekomstvisie te realiseren door uit te blinken in praktische toepasbaarheid!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.