Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Hartelijk welkom

  Bert-Jan!

  Ontdek meer

  Goed nieuws!👊 We heten Bert-Jan Pleijsier van harte welkom in het team van Smit Supply Chain Advies. In deze bijzondere en zorgelijke tijd is het belangrijk om positief te blijven. Elke crisis🚦geeft ook weer nieuwe kansen en vraagstukken, aldus Dick Smit. De vraag naar professionals met een pragmatische aanpak zal na de crisis sterk stijgen✈. Bij veel bedrijven en organisaties ontstaan nieuwe vraagstukken en een sterke behoefte aan bijvoorbeeld IT en communicatie vernieuwingen. Met de expertise van Bert-Jan op het gebied van o.a. sales en project management, ICT vernieuwing en coaching, zetten wij duidelijk in op de behoefte van de markt.

  Bert-Jan over zijn zoektocht🔎: Na een korte uitstap in het onderwijs ben ik heel blij😅 met deze nieuwe stap. In mijn zoektocht kwam ik in gesprek met Dick. Er was een duidelijke klik en mijn expertise, ervaring en focus op vernieuwing kwamen heel goed samen in zijn toekomstvisie. Het huidige team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Supply chain, S&OP en Lean.💪 Mijn inbreng is complementair, waardoor er een krachtig geheel aan dienstverlening staat.

  Bakje koffie?☕ -> bjpleijsier@smit-sca.nl

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.