Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Ga het gesprek aan

  Ontdek meer

  Om de energie op je afdeling te kunnen managen moet je weten wat er speelt. En er is maar één manier om daar achter te komen.

  Stel vragen. Stick to the point. Sla de koetjes en kalfjes dans over. Vraag door. Stel nog meer vragen. Kom er achter wat ‘jouw’ mensen bezighoudt. Achterhaal wat ze nodig hebben. Waar zitten hun uitdagingen. Stuur ze aan. Moedig ze aan. Laat ze nadenken over oplossingen. Empathiseer en complimenteer. Creëer veiligheid en stel jezelf ook eens kwetsbaar op.

  Als leidinggevende dien je te beschikken over coachingsvaardigheden. Je moet weten hoe je het gesprek aangaat, kennis van gesprekstechnieken hebben, veiligheid kunnen creëren en durven evalueren. En in de werkelijke wereld heb je dan ook nog eens te maken met emoties.

  Zoals je merkt is het ‘managen van de energie op de afdeling’ misschien wel lastiger dan het klinkt. Ik help je graag verder met het ontwikkelen van bovenstaande vaardigheden middels individuele sessies of trainingen voor het MT binnen jouw bedrijf. Neem contact met Karin op voor een vrijblijvend gesprek.


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.