Jezelf ontwikkelen

in gespreksvaardigheden

is cruciaal!

Schrijf je in

Functionele Gespreksvoering

Doel                    

Door als leidinggevende te leren hoe je de energie op jouw afdeling kunt managen, en met medewerkers in gesprek te gaan én blijven over wat er speelt, verhoog je als bedrijf de betrokkenheid en motivatie van het personeel. Prestaties en medewerkerstevredenheid gaan omhoog, verzuim en verloop gaat omlaag.

Om de energie op je afdeling te kunnen managen zal je moeten weten wat er speelt, en er is maar één manier om daarachter te komen. Ga het gesprek aan. Als leidinggevende dien je te beschikken over bepaalde vaardigheden als het gaat om gespreksvoering. Je moet weten hoe je het gesprek aangaat, kennis van gesprekstechnieken hebben, veiligheid kunnen creëren en durven reflecteren. En in de werkelijke wereld heb je dan ook nog eens te maken met emoties. Van teamleden of van jezelf. In deze training komen al deze aspecten van gespreksvoering aan bod en ga je met een duidelijke structuur en praktijkervaring naar huis.

Inhoud

Modules:                               2

Tijdsduur per module:     dagdeel

Tijdsduur programma:    +/- 4 weken

Inhoud programma:         Theorie en interactieve opdrachten

Investering:                          € 1.750,- (in-company, 1 – 8 deelnemers)

Tijdens deze training neem ik je mee in de theorie en praktijk van Functionele Gespreksvoering. FG is gefundeerd op en geïntegreerd met twee leidende theorieën binnen de psychologie. Deze theorieën scheppen de voorwaarden voor verandering en het succesvol behalen van doelen. We behandelen de theorie van FG en oefenen met elkaar in de praktijk.

In de cursus komt o.a. aan bod:
• Gespreksstructuur – Doorvraagstructuur
• Feedback geven – Empathie in gespreksvoering
• Omgaan met emoties – Conflictresolutie
• Zelfreflectie – Weten wat er speelt

Aan de slag

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan voor deze training. Wil je meer informatie over de training? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over deze training.