Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Wauw, wat een mooie woorden!

  Wauw, wat een mooie woorden!
  Lees de ervaring van Svedex binnendeuren met onze collega Lotte Brom.

  “Svedex had een openstaande vacature voor een Supply Chain Coördinator Inkoop welke we niet goed ingevuld kregen. In Februari dit jaar is Lotte bij ons begonnen om deze werkzaamheden tijdelijk op haar te nemen. Er waren veel uitdagingen betreffende het op tijd binnen krijgen van materialen/grondstoffen en met name de toeleveringen van houten kozijnen liet erg te wensen over.

  Na een korte inwerkperiode heeft Lotte zich met name geconcentreerd op de afstemming tussen de leverancier, Verkoop en Montage van de houten kozijnen. Ondanks dat dit soms ondankbaar werk leek doordat de leverancier zich niet aan zijn beloftes hield, heeft ze altijd een positieve werkhouding behouden.

  Lotte heeft zich in de tijd dat ze bij ons werkzaam was ontwikkeld van onervaren, ietwat terughoudend naar een zelfstandig zelfbewuste collega die goed haar taken uitvoert en ook op een positieve wijze deelneemt aan het groepsproces op de afdeling. 

  In eerste instantie was de samenwerking voor korte periode bedoeld. Doordat Lotte werkzaamheden goed uitoefende, konden wij in rust zoeken naar een juiste kandidaat en werd de samenwerking telkens verlengd. Inmiddels hebben we een geschikte kandidaat aangenomen wat betekent dat de samenwerking nu stopt.
   
  Ik vond het heel fijn om te zien hoe Lotte zichzelf ontwikkeld heeft en dat ze daarmee een belangrijke basis heeft gelegd voor haar verdere werkzame toekomst.”

  Ook zo’n mooie samenwerking realiseren? Lotte is beschikbaar voor een nieuwe finance/supply chain opdracht! Alvast kennis maken met Lotte? Klik hier.

  Benieuwd wat Lotte voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op met Bert-Jan Pleijsier voor de mogelijkheden!

  • Interim professional
  • Recensie
  • Beschikbaar

  Contact


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.