Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Review: IU Groep

  Benieuwd hoe de IU Groep de BedrijfsScan heeft ervaren?

  Sander Overduin, operationeel directeur van IU Groep vertelt zijn ervaring:

  “Als IU groep hebben wij de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en de ambitie is om deze door te gaan zetten. Om klaar te zijn voor de nieuwe groeifase vonden wij het belangrijk om onze huidige organisatie in kaart te brengen vanuit mens, proces en strategie. Vanuit de gemaakte scan en de aanbeveling hebben wij aanpassingen gedaan in o.a. de organisatiestructuur, processen en het verbinden van onze medewerkers aan de strategie.

  De aanpak van TNP groep sprak ons aan door een gedegen en eerlijke scan ondersteund door een persoonlijke benadering. Een rapport met duidelijke aanbevelingen en een persoonlijke toelichting middels een presentatie. Het rapport geeft op basis van de huidige situatie heldere aanbevelingen om de organisatie duurzaam in te richten en zo klaar te zijn voor de volgende groeispurt.”

  Ben jij ook benieuwd hoe de BedrijfsScan inzicht geeft in het verbeterpotentieel van jouw organisatie? Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking!

  • BedrijfsScan
  • Supply Chain
  • Ervaring


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.