Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Veranderserie 2: Verandering zonder overzicht is al moeilijk genoeg

  Gemiddeld kost het 66 dagen om een gewoonte aan te leren en om een cultuurverandering te realiseren.

  Je bent van start gegaan met die grote verandering in je organisatie. Je visie staat en het belang van het veranderproces is duidelijk. En nu? Er verandert niets. Niet zonder een duidelijk plan.

  Het is net als het verkeer. Zonder regels ontstaat er chaos.⚠️ Het bereiken van de eindbestemming wordt een stuk lastiger. Nog een voorwaarde: je hebt een route nodig om die eindbestemming te behalen.

  Het stellen van duidelijke eisen/verwachtingen met betrekking tot het niveau van en tijdsbestek waarbinnen (tussen)doelen bereikt moeten worden, geeft overzicht. Wat betekent dat veranderen voor jouw organisatie?

  Laten we eens sparren. Maak je organisatie toekomstklaar!  Plan direct een vrijblijvende afspraak in: https://lnkd.in/edBzr7cp
  We helpen je met de BedrijfsScan van Theorie naar Praktijk! Neem contact op voor meer informatie!

  • Strategie
  • Realiseren
  • Praktijk


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.