Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Eenzaam aan de top? Don’t be like Adam

  Ontdek meer

  Adam is de CEO van een bedrijf wat $500 miljoen waard is. Het bedrijf deed het goed. Want dat bleek uit de omzet. Zijn medewerkers net even wat minder. De productiviteit ging omlaag, 4 sleutelfiguren verlieten de organisatie en Adam versleet een keur aan PA’s. Hij kon er maar niet achter komen wat er toch met de mensen aan de hand was. Was hij dan de enige die de markt en de toekomst van het bedrijf begreep? Hij kreeg te maken met stress en negatieve gevoelens. Wat was het eenzaam aan de top. Voor veel managers een herkenbaar gevoel.

  Maar wat bleek? Medewerkers werkten niet graag voor Adam. Ze noemden hem een micromanager of zelfs een bullebak. Ze kregen niet de kans zich te ontplooien of vaardigheden te ontwikkelen. Ze waren alleen maar bezig met targets halen die door Adam waren opgelegd. Dag, autonomie. Dag, werkplezier.

  Het eigen optreden is vaak een blinde vlek voor managers. Er is te weinig oog voor het eigen gedrag. In Module 1 van ons Effectief Leiderschapsprogramma gaan we hiermee aan de slag. Don’t be like Adam, en schrijf je in voor de start in januari of neem contact op voor een individueel traject.

  Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.