Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Een mooie waardering

  voor ons werk!

  Maak vrijblijvend een afspraak

  Smit Supply Chain Advies, een gedegen organisatie.
  Wij hebben een bedrijfsscan laten uitvoeren, omdat onze processen voor verbetering vatbaar waren. In het introductiegesprek met Dick geeft hij een gedegen indruk. Hij weet waarover hij praat. Na het gunnen van de opdracht, is hij direct aan de slag gegaan. Hij is een bedrijfsonderzoek gestart en heeft interviews gehouden met de verschillende functionarissen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een gedegen rapport. Het rapport is goed te lezen en is er niet een van stoffigheid. To the point en de vinger (tactisch) op de zere plek leggen.
  Het rapport kent een aantal quick wins en is vooral gericht op procesoptimalisatie. Wij hebben een werkteam samengesteld en wekelijks hebben wij een overleg over de geadviseerde optimalisatie bij Impact. Smit Supply Chain Advies staat voor: ’zeggen wat je doet, en doen wat je zegt!’

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.