Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Doe waar je goed in bent

  Ontdek meer

  Ik haalde vroeger de beste cijfers voor alle talen. Ik was er goed in. Omdat ik er goed in was, vond ik het ook leuk, dat leerde dus wel makkelijk.

  Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent verhoogt de motivatie, betrokkenheid, toewijding en tevredenheid. Met betere prestaties als gevolg (in mijn geval aardig hogere cijfers dan voor bijv. scheikunde).

  Hoe zit dit nou precies? Als mens hebben we een aantal basisbehoeften. Biologische, we moeten eten en slapen om te overleven. Maar ook psychologische: utonomie, inding en ompetentie.

  Als leidinggevende wil je een effectief en gemotiveerd team. Die gaan nl. samenwerken, en daar bereik je het meeste mee. Dit creëer je door aandacht te besteden aan deze basisbehoeften.

  In Module 3 van ons Effectief Leiderschapsprogramma leer je de competenties van je teamleden identificeren en er taken en projecten aan te koppelen. Op die manier gaan je teamleden zich gezien en gewaardeerd voelen, en zal de motivatie, betrokkenheid en prestatie omhooggaan.

  Schrijf je in voor de start van het programma in januari of neem contact op voor een individueel traject.

  Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.