Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Digitaliseren, operational excellence en wendbaarheid topprioriteiten bij de doorvertaling van strategische keuzes

  Ten aanzien van de interne organisatie gaat de hoogste prioriteit naar digitalisering, gevolgd door operational excellence en wendbaarheid blijkt uit onderzoek van Berenschot . Het is dan ook niet verwonderlijk dat we deze zaken ook weer terugzien als drijvende krachten achter de transformatie van organisaties. Om organisaties toekomstbestendig te maken, doen ze er verstandig aan te onderzoeken hoe ze hun wendbaarheid kunnen vergroten. Wendbare organisaties zijn beter in staat om hun omgeving naar hun hand te zetten en te anticiperen op ontwikkelingen. In een steeds dynamischer omgeving is het vaak onzeker in welke richting ontwikkelingen gaan. Dus moeten organisaties constant in beweging blijven en begrijpen wat er ‘buiten’ gebeurt.

  Hoe wendbaar is jouw organisatie? Onze professionals helpen met een scherpe en heldere visie om jouw organisatie toekomstbestendig door te ontwikkelen.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.