Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Define your future

  and stick to the plan!

  Maak een afspraak

  Corona heeft voor veel mensen en organisaties negatieve energie gebracht. Omzetdalingen, orders werden verschoven of geannuleerd, bedrijven betalen later dan afgesproken. En de hulp die je nodig had van je zakelijke partners bleef soms uit. Voor andere bedrijven heeft het juist een enorme gekte en werkdruk opgeleverd. Bijzondere tijden…

  Samenwerken binnen teams en met mensen is in alle gevallen nog belangrijker geworden. De noodzaak om vertrouwen te hebben in elkaar was er altijd al, maar is nu nog veel belangrijker.Laten we, ondanks alle negatieve dingen, deze periode omarmen als een nieuw begin. Of als een springplank naar een nieuwe toekomst. Laat je hierbij leiden door wat je wél wil voor de toekomst. Define your future en stick your plan!

  Want het bereiken van resultaat geeft je energie. Laten we JA zeggen tegen alle mogelijkheden en kansen die hierdoor op ons pad komen. Wil je hulp bij het maken van je plan of het realiseren van je doelen? Maak gebruik van onze expertise voor het duurzaam realiseren van je plannen!

  #Toekomst #Hulp #Plan #Verbeteren #Optimalisatie #Samenwerken #Vertrouwen #JA! #Kansen #Resultaat #Duurzaam

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.