Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Clean up your desk day

  Ontdek meer

  Het is vandaag ‘Clean up Your Desk Day’!
  Tijd dus om je bureau op te ruimen!
  Serieus? Ja echt, deze dag bestaat!

  Uit onderzoek blijkt dat iemand met een rommelige werkruimte sneller gefrustreerd 😤 raakt dan iemand in een goed georganiseerde en schone werkruimte. Je kunt je minder goed concentreren en bent daardoor minder productief.

  “Een opgeruimde werkplek is een opgeruimd hoofd”. Opruimen creëert rust ✨. Wanneer je aan een rommelig bureau moet gaan werken, ben je snel afgeleid door allerlei zaken die op je bureau liggen. Ook ben je steeds naar dingen aan het zoeken.

  Om het jaar goed te beginnen, is het een quick win om je werkruimte goed te organiseren, zodat je zelf geordend aan de slag kan. En dat kan zowel fysiek als digitaal zijn!💡

  Deze en nog meer voordelen ook voor andere werkruimtes, zoals een magazijn, het kantoor of een technisch werkstation. Door deze in te richten met de 5S-methode ontstaan minder verspillingen, bijvoorbeeld in tijd en energie. Het aantal fouten vermindert, de algehele efficiëntie en productiviteit gaat omhoog én het werkplezier stijgt!😃

   

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.