Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Hoe is het met je?

  Ontdek meer

  Hoe is het met je? Zijn je orders opgeschoven en of geannuleerd? Kan je het hoofd boven water houden? Heb je nog inzicht en overzicht? Het kan voelen alsof je steeds dieper in het moeras zakt. Hoe hard je ook vecht om eruit te komen….

  Na de Covid-19 periode zal er een nieuwe opstart van de economie komen. Kijk nú naar jouw bedrijf en zoek naar mogelijkheden om te optimaliseren. Wij willen jou helpen om klaar te staan als alles weer kan gaan draaien. Want één ding is zeker…. De wereld blijft draaien en ook de business gaat weer draaien! De vraag is: Hoe ga jij dan verder! De crisis heeft ons in ieder geval geleerd dat er in alle tijden nieuwe kansen en mogelijkheden aandienen. Heb jij je nieuwe doelen al helder? Welke stappen neem jij nu en straks? Laat ons weten wat je bezighoudt…

  Vrijdag 24 april zijn we online voor jullie beschikbaar. Juist nú is het belangrijk om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Wij helpen je met nieuwe inzichten, overzichten en vrijblijvend advies. ? !

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.