Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Begin met het eind in je gedachten

  Ontdek meer

  Begin met het eind in gedachten…

  Eén van de 7 gewoonten die Stephen Covey beschrijft.

  Geen wereldschokkend inzicht, maar wees eens eerlijk…

  Hoe vaak gaan we hier niet aan voorbij en komen we te laat tot de ontdekking dat we onze tijd op een andere manier hebben besteed dan we eigenlijk graag hadden gewild. In de waan van de dag werk je keihard om hoger op de spreekwoordelijke ladder te komen… om aan het einde van je dag te ontdekken dat de ladder tegen de verkeerde muur staat. Dat is niet wat je wilt…

  Je kunt alleen maar succesvol zijn als je weet wat je echt wil bereiken. Als je weet wat je doel is. Weet dus waar je naartoe werkt, maak een plan en onderneem stappen die jouw organisatie dichter bij dat doel brengen — want: “a goal without a plan is just a wish”.

  Wil jij met jouw organisatie uit de waan van de dag stappen? Neem contact op en wij gaan samen met jou kijken naar jouw doelen en hoe je deze kunt bereiken.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.