Snel inzicht in

het verbeterpotentieel?

Scan aanvragen

LeanScan

Meteen goed van start 

Organisaties die voor het eerst met Lean aan de slag willen, hebben vaak iets gemeen. Ze zien dat er een probleem of knelpunt is. Lean werken wordt vaak als de oplossing gezien. Terecht! Daarna wordt het al snel lastig. Hoe ga je aan de slag?  

Een beetje Lean bestaat niet 

Lean is een ‘way of life’ en een keuze voor de lange termijn. Het gaat over het structureel aanpakken van processen, continu verbeteren en investeren in mensen. Lean is geen ‘quick-fix’. Dat lijkt in schril contrast te staan met de behoefte aan snelle antwoorden.  

Snel duidelijkheid 

Met de LeanScan krijg je snel duidelijkheid over de huidige status van jouw organisatie. Wat is het verbeterpotentieel? Welke stappen kun je nemen om jouw organisatie ‘leaner’ te maken?  

Hoe werkt de LeanScan? 

De LeanScan start met een gedegen voorbereidingWe voeren een intakegesprek en bestuderen de door jou geleverde relevante documentatieWe zetten een vragenlijst uit in de organisatie. Op basis van de resultaten interviewen we betrokkenen van verschillende afdelingen 

Een vast onderdeel van het traject is de Lean Introductie Training voor het management. In deze training wordt de essentie van Lean wordt uitgelegd. Deze training kan uiteraard ook door de medewerkers gevolgd worden.  

Zelf of samen aan de slag?  

Met de aanbevelingen uit de LeanScan kun je zelf aan de slag gaanMaar we zetten ook graag onze kennis en expertise in om samen te zorgen voor een nóg beter resultaat! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.