Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Artificiële intelligentie (Al) en Supply Chain

  Ontdek meer

  Steve Jobs kondigde in januari 2007 de eerste iPhone aan, nu 14 jaar later kunnen we helder constateren dat het de wereld enorm heeft veranderd.

  Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Afgelopen jaren worden technieken als AI en machine learning steeds vaker genoemd.

  In het MKB komen we het nog zelden tegen, maar dat het zijn intrede gaat doen en voor veel verandering gaat zorgen staat vast.

  SSCA ziet grote mogelijkheden voor toepassing van AI en machine learning in Supply Chain. Op corporate niveau wordt er al gebruik gemaakt om bijvoorbeeld planners en operators met AI te ondersteunen: het AI-model geeft suggesties en de planner beslist. In de toekomst zou een vergaande zelfsturende Supply Chain mogelijk kunnen worden, tegelijkertijd moeten we kritisch blijven op de AI-modellen. Ook in een zelfsturende Supply Chain hebben we mensen nodig, onder andere om alle modellen te monitoren. Voordat het zover is, zijn we jaren verder.

  Maak gebruik van onze heldere blik en innovatiekracht, maak vrijblijvend een afspraak!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.