Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Allround expertise

  Allround expertise
  U kunt de veelzijdige expertise van Marcel Knobbe inzetten voor business development, strategie en beleid, tijdelijk leiderschap met eindverantwoording en organisatieontwikkeling.

  U profiteert ten volle van zijn veelzijdige ervaring in uiteenlopende vakgebieden bij grote en middelgrote ondernemingen. Een sterk punt van Marcel Knobbe is het ontwikkelen van bedrijfsbrede dashboards waarin complexe, intern en extern verworven, informatie op een overzichtelijke en samenhangende wijze wordt gepresenteerd. Inzicht in data vergroot het aanpassingsvermogen en de besluitvorming van een organisatie aanzienlijk.

  What’s youre challenge?
  Behoefte aan een veelzijdige business developer die bedrijfsbrede dashboard kan ontwikkelen? Leg uw uitdaging in ervaren handen die business opportunity’s per direct naar een hoger niveau tilt. Bekijk het volledige profiel en bel of mail voor alle mogelijkheden!

  • Interim professional
  • Data
  • Opportunities


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.