Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Alleen het digitaliseren van supply chains is niet de oplossing

  Ontdek meer

  Het slechtste wat we kunnen doen is een achterhaalde werkwijze een oppepper geven door die sneller en papierloos te maken. Het enige resultaat is dat we sneller worden in slecht presteren.

  Wat maakt een supply chain excellent? Hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe blijf je excellent? Vanuit een brede analyse van bedrijven blijkt dat de combinatie van vier factoren de grootste correlatie van de waarde van bedrijven aantoont:

  💥Groei
  💥Brutowinstmarge
  💥Omloopsnelheid
  💥Return on invested capital.

  Een factor als werkkapitaal hoort niet in dat rijtje thuis. Werkkapitaal is een gegeven dat is samengesteld uit andere factoren.

  Veel mensen verbergen het feit dat ze geen vooruitgang boeken op het gebied van voorraad door te wijzen op de kasstroom. Ze zijn tevreden met hun voorraadniveaus terwijl ze dat niet zouden moeten zijn.

  Het is verbazend te zien hoe weinig bedrijven bewust sturen op verbetering van de genoemde combinatie van vier factoren.

  Het probleem is dat ze focussen op slechts één factor. Daardoor raken hun supply chain uit balans. Wil jij ook meer balans in je bedrijf en supply chain?

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  IT advies

  Jouw IT verdient een professionele aanpak. Wij voegen onze strategische affiniteit toe om de keuze voor infrastructuur of software te onderbouwen op basis van de toekomstvisie. Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou?

  Bedrijfsscans

  Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij waar het verbeterpotentieel in de organisatie en/of processen aanwezig is. We laten je zien hoe je jouw organisatie professioneler en efficiënter kunt inrichten.