Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Aanpassingsvermogen: het nieuwe concurrentievoordeel!

  Aanpassingsvermogen: het nieuwe concurrentievoordeel!

  Concurrentievoordeel vraagt het vermogen om nieuwe proposities, verdienmodellen en markten te creëren. Marcel Knobbe denkt in mogelijkheden, ziet deze en kan ze omzetten in concrete organisatiedoelstellingen.
  Door mensen en markten te verbinden kan hij met grote voortvarendheid ontwikkelingen in gang zetten. Als ervaren en betrokken business developer herkent hij kansen in de markt die leiden tot succesvolle nieuwe business opportunities.

  What’s your challenge?
  Behoefte aan een analytische, inspirerende denker die leads vleugels geeft? Leg uw uitdaging in ervaren handen die business opportunities per direct naar een hoger niveau tilt. Bekijk het volledige profiel op de website en bel of mail voor alle mogelijkheden!

  • Supply chain
  • Teamplayer
  • Interim professional


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.