Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Implementatie van S&OP kan en moet veel korter, maar hoe?

  Vraagstuk vier: restricties in de supply chain

  Het laatste vraagstuk gaat in feite over de reactie op de drie hiervoor genoemde vraagstukken. Is er voldoende kapitaal beschikbaar? Is het warehouse van voldoende grootte? Zolang je maar op genoeg afstand staat, zie je dergelijke restricties lang van tevoren aankomen. Dat zorgt ervoor dat je op deze restricties kunt anticiperen, door bijvoorbeeld tijdelijk een extra warehouse te huren.

  Wij merken dat veel bedrijven worstelen met deze vier vraagstukken rondom de implementatie van S&OP. Het is bij deze vraagstukken niet bevorderlijk om de negatieve boodschap in het licht te zetten. De vraag die hier een belangrijke rol speelt is hoe er op basis van data inzichten worden gecreëerd zodat er wél een goede discussie ontstaat. En daar kunnen wij jullie mee helpen!

  Lukt het jou om de discussie op gang te krijgen, zonder de negatieve boodschap in het licht te zetten? Verschaft de data binnen de organisatie jou de juiste inzichten?

  Benieuwd hoe wij jou daarbij kunnen helpen? De adviseurs van @SSCA helpen je graag van Troubles Naar Profit. Wil je eens sparren over deze onderwerpen, neem dan contact met ons op.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.