Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Implementatie van S&OP kan en moet veel korter, maar hoe?

  Implementatie van S&OP kan en moet veel korter, maar hoe?

  Vraagstuk twee: de trends op de lange termijn

  Het tweede vraagstuk buigt zich over de trends op de lange termijn. Langetermijntrends zoals duurzaamheid en de nieuwe producten die uit deze trend voortkomen hebben effect op de S&OP. Wat is de impact van de nieuwe producten die hieruit voortkomen op de lange termijn? Kunnen mijn leveranciers mee in de trend? Wellicht bestaan er geen bedrijven die de nieuwe producten kunnen leveren. Deze vragen bepalen onder andere hoe er binnen organisaties wordt omgegaan met trends op de lange termijn.

  Vraagstuk drie: incidenten met een langdurige impact op de supply chain

  Neem het voorbeeld van de Ever Given die het Suezkanaal blokkeerde. In hoeverre wordt jouw supply chain hierdoor geraakt? Wanneer de problemen zich beperken tot een maand of twee is het leed wellicht te overzien. Kom je tot de conclusie dat dit veel langer zal duren, moet je erop anticiperen. Het is een kwestie van plannen.

  Herken jij deze vraagstukken binnen jouw organisatie? Hoe wordt en binnen jouw organisatie omgegaan met deze vraagstukken?

  Binnenkort volgt nog een laatste vraagstuk dat we behandelen.

  Benieuwd naar hoe wij deze vraagstukken aanpakken? De adviseurs van @SSCA helpen je graag van Troubles Naar Profit. Wil je eens sparren over deze onderwerpen, neem dan contact met ons op.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.