Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Welkom Marius van de Groep!

  Welkom Marius van de Groep!

  Vanaf 1 februari 2022 maakt Marius van de Groep deel uit van het prachtige team van TNP Groep. Met zijn brede ervaring vanuit accountancy, advisering en bedrijfsleven is hij een strategisch sparringpartner voor ondernemers/DGA’s. Hij stelt zich graag voor:

  “Ik ben dé bedrijfsadviseur voor het Midden- en Klein Bedrijf, van productie tot dienst, van handel tot vakmanschap. Met een ruime ervaring in accountancy, advisering en in (inter)nationale productiebedrijven geef ik snel en duidelijk organisatorisch en financieel inzicht in jouw bedrijf.
  Informatie en advies voor en vanuit de volle breedte van de organisatie: inkoop-verkoop-marketing-kwaliteitszorg-ondernemingsfinanciering-personeelszaken-assessments-automatisering- management van bedrijfsprocessen-bedrijfsstrategie-bedrijfsopvolging-ondernemingsstructuur.
  Waar nodig ondersteun en adviseer ik jou als ondernemer of jouw team als interimmanager of als professioneel (NOBCO) coach.”

  Wil je vrijblijvend kennismaken met Marius? Neem dan contact met ons op!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.