Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Reorganiseren deel 4

  Reorganiseren deel 4

  Belofte maakt schuld.. Zoals tijdens mijn vorige post gemeld zou ik 3 redenen toelichten waarom reorganisaties mislukken.

  Te laat:

  Als we deze reden nader bekijken dan zie je dat het leed vaak al geschied is op het moment dat de reorganisatie goed en wel op gang is. Dit heeft als gevolg dat het beoogde resultaat niet word bereikt. Het probleem is er nog steeds en er wordt mogelijk een nieuwe reorganisatie aangekondigd. Motivatie en betrokkenheid dalen in een sneltreinvaart en verbetervoorstellen komen nauwelijks van de grond. De organisatie glijd steeds verder af en komt in een neerwaartse spiraal. Reorganiseren doen we niet graag en daarom ligt uitstel op de loer.. We stellen het liever uit totdat het niet meer anders kan. Onthoud daarin dat een juiste beslissing verkeerd is als deze te laat is genomen..

  Hoe voorkom jij dit?

  Wat zijn jouw ervaringen met reorganisaties? Sta jij aan de voorkant van een verandering?

  De adviseurs van de @TNP groep helpen jou van Troubles Naar Profit. Wil je weten hoe wij e.e.a. aanpakken neem dan contact op voor een vrijblijvende sparsessie.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.