Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Dashboards van data naar praktische informatie

  Efficiënte inrichting van je organisatie

  Een steeds vaker terugkerend thema binnen ondernemingen die gerichter willen sturen en vooruitgang ambiëren is -. In diverse sectoren zijn nieuwe ontwikkelingen de orde van de dag maar door gebrek aan middelen, mogelijkheden of ideeën kunnen concrete toepassingen belemmerd worden. Ook ontbreekt vaak een proces om data-analyse heen dat kan zorgen voor een concreet resultaat.

  Het hebben en concretiseren van een heldere visie door de directie, maar ook het uitvoeren van de ideeën die ontstaan op de werkvloer, zijn belangrijke factoren voor het succesvol toepassen van data-analyse.

  Wij delen de komende tijd 5 stappen die je in dit proces kunnen ondersteunen!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.