Wilt u inzicht in de supply chain van uw bedrijf?

Wij kunnen voor u een quickscan of bedrijfsscan uitvoeren, om inzichtelijk te maken wat de actuele situatie van de supply chain/uw bedrijf is.
Ontdek meer

Bedrijfsscan

Wilt u inzicht krijgen met de bedrijfsscan?

Met de bedrijfsscan krijgt u snel inzicht in het verbeterpotentieel van uw bedrijf. Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij in twee a drie dagen waar knelpunten in uw bedrijfsproces aanwezig zijn en hoe u dit proces efficiënter kunt inrichten.

Intake

Een bedrijfsscan is altijd maatwerk, daarom starten wij met een intake. Tijdens de intake brengen wij uw wensen en behoeften en het doel van de scan in kaart. Op basis hiervan richten wij de scan verder in.

Vragenlijst

Wij starten met een kwantitatieve inventarisatie. Dit betekent dat wij één of meerdere vragenlijsten naar een (selectie) van medewerkers versturen. Hiermee verzamelen wij data die ons informatie geeft over de wijze waarop een bedrijf is ingericht.

Interviews

De analyse van de vragenlijsten vormt de basis voor de interviews. Tijdens individuele gesprekken stellen wij kritische vragen en kijken mee in de praktijk om een goed beeld te krijgen van uw organisatie, maar ook om u aan het denken te zetten.

Processen in kaart brengen

Samen gaan wij naar de tekentafel om de huidige inrichting van de werkprocessen te schetsen. Ook bespreken wij hoe deze processen beter kunnen worden ingericht om zo nog efficiënter te werken.

Analyse en presentatie Quikscan

De uitkomsten van de bedrijfsscan verwerken wij in een korte en bondige rapportage welke wij met u doornemen. Met deze informatie kunt u morgen aan de slag om uw bedrijf te optimaliseren!

Wilt u meer info of een gesprek aanvragen?